Teamtraining Golfclub Geijsteren.
Teamtraining Golfclub Geijsteren.

Golfclinic in Geijsteren

Geijsteren | Op zaterdag 23 april houdt Golfclub Geijsteren een open dag.

Belangstellenden worden om 10.30 uur welkom geheten en uitgenodigd aan een golfclinic deel te nemen. Onder leiding van professional Davey van Mulken krijgen de deelnemers een eerste les putten en kunnen ze op de drivingrange hun swing uittesten. Aanmelden kan via e-mail secretariaat@golfclubgeijsteren.nl of telefoon (0478)532592. In Geijsteren strijden van 8 tot en met 11 juni vele topgolfers om de titel tijdens de Nationale Open Matchplay Kampioenschappen.

Kijk voor meer informatie op www.golfclubgeijsteren.nl of bezoek het clubhuis aan Het Spekt 2 in Geijsteren.


Prima start MGC Venray

Venray | Venray is in de districtscompetitie uitstekend van start gegaan. In eigen huis wist het alle matchpunten te verzilveren, waardoor Venray na de eerste stop in Venray alleen aan de leiding gaat.

In de eerste ronde met Gerrit Vermeulen, die 21 slagen liet noteren, werd al een flink gat geslagen ten opzichte van concurrenten Eindhoven en Geldrop. Venray scoorde 102 slagen en boekt zo al 24 slagen op de huidige kampioen Geldrop en 27 slagen op Eindhoven. In de tweede ronde vielen de gastheren wat terug, maar ondanks de score van 118 konden Geldrop en Eindhoven niet profiteren. Na de pauze opnieuw een sterk Venray (103 slagen) met 23 slagen voor Huub Straatman, Gerrit Janssen (24) en Gerrit Vermeulen (25). Geldrop (114) ging nu wat beter spelen, maar kon niet voorkomen dat Venray steeds verder uitliep. Ook de laatste omloop was Venray prima op dreef met 104 slagen, waar Geldrop op 113 slagen bleef steken. Eindhoven kwam er niet meer aan te pas. Jan van der Haghen aangenaam te verrassen door met 24 slagen een nieuw pr te vestigen.

Gerrit Vermeulen was met 98 slagen veruit de beste speler van de dag en ook zijn ronde van 21 slagen was de laagste van allemaal. Uitslagen en stand na de eerste stop in Venray: 1. Venray 3-427 slagen, 2. Geldrop 2-477 slagen en 3. Eindhoven 1-567 slagen. Donderdag 14 april gaat de onderlinge competitie van start vanaf 18.00 uur.