Afbeelding
Foto: ron koenen

De Martiene Plats 25 jaar

Merselo | B&B Vakantie-Logeerboerderij De Martiene Plats (monumentale boerderij) aan de Weverslo 3 in Merselo bestaat 25 jaar.

In 1991 werd 't Bakhuuske van De Martiene Plats verbouwd tot vakantieappartement en daarmee kwam ook de B&B Vakantie-Logeerboerderij tot stand. Door de jaren heen werd uitgebreid met de vakantieappartementen d'n Dael en 't Veldhuuske. In 2007 werd de stal aan de boerderij verbouwd tot B&B Bed & Bòttrám/ Luxe groepsaccommodatie 'OpStal'.
De Martiene Plats werd verkozen tot 'Beste VeKaBo Logeer Accommodatie van Nederland 2012'. Naast overnachtingen worden er ook arrangementen en vergadermogelijkheden aangeboden. De Martiene Plats beschikt over een recentelijk vernieuwde recreatie- en vergaderruimte, een overdekt terras 'kapschuur' met jeu-de-boulesbaan, en een speelweide met onder meer zwembad en trampoline. In het kader van het 25-jarig bestaan is De Martiene Plats te zien bij het programma LifestyleXperience Plus op RTL4 op zaterdag 16 april om 13.25 uur.
Kijk voor meer informatie over De Martiene Plats op www.martieneplats.nl.


Rangel

Venray | Pianovirtuoos Rangel Silaev (16) uit Venray geeft op 1 mei en 5 juni om 13.00 opnieuw twee internationale thuisconcerten in het kader van de serie Make my dream. Op 5 juni is de beroemde tenor Remko Harms te gast. De concerten duren van 13.00 tot 14.00 uur op de Dr. Kortmannweg 21 in Venray. Aanmelden via kamerton@wxs.nl