Afbeelding
Foto: ron koenen

Winnaars jeu de boules

Venray | De finale van de Harry Maessen Wintercompetitie van Stichting Een Bouledrome voor Venray e.o. is gespeeld in De Bouledrome in Venray.

Tijdens de wintermaanden streden zestien teams, bestaande uit Piëlboulers (vier teams), Oostrum (drie teams), Lönse Boulers (twee teams), BCM Merselo (twee teams), JBC Venray 80 (twee teams), Hedse Boulers (twee teams) en Yssellooi (één team).

Verdeeld over een A- en een B-poule heeft ieder team zeven wedstrijden moeten spelen voor een finaleplaats. Van iedere poule kwamen de eerste drie plaatsen in aanmerking voor een finaleplaats.

Om plaats 1 en 2 ging het tussen Hedse Boulers 1 en Lönse Boulers2. Om plaats 3 en 4 ging de strijd tussen Hedse Boulers 2 en JBC Venray 80 1 en om plaats 5 en 6 vochten Lönse Boulers 1 en Piëlboulers 3. De strijd om plaats 1 en 2 ging tussen Leunen en Heide. Uiteindelijk ging de Harry Maessen-wisseltrofee naar Hedse Boulers 1.

4) JBC Venray 80 1. 5) Lönse Boulers 1. 6) Piëlboulers 3.

Op de foto; In het midden de terechte trotse winnaars Hedse Boulers 1, links de nummer 2 Lönse Boulers 2 en rechts de nummer 3 Hedse Boulers 2.


LR Nobel

Maasbree | Jeanine Huijbers heeft de eerste prijs weten te behalen met haar paard Espresso in klasse Z1 tijdens een concours in Maasbree. Ze behaalde 459 punten.