Afbeelding
Foto: ron koenen

Klucht, cabaret en Crazy Pianos

Venray | De klucht Kom van het dak af van Prettig Gestoord is op donderdag 7 april te zien in de Venrayse schouwburg.

Berend komt thuis en gaat zich voorbereiden op een rustige nacht. Hij heeft echter geen rekening gehouden met de fratsen van zijn, op de versiertoer zijnde, compagnon Eddie, die tijdens één van zijn amoureuze spelletjes, niet alleen de naam van Berend hanteert maar tevens zijn auto leent. Als de auto wordt gestolen, wordt een aantal krankzinnige gebeurtenissen in werking gezet.

Kom van het dak af is één van die fameuze voorstellingen van Michael Pertwee en behoort tot het standaard kluchtenrepertoire van Nederland. Daarnaast is deze voorstelling eerder uitgebracht door John Lanting. Aanvang 20.00 uur.

Op vrijdag 8 april brengt René van Meurs zijn cabaretvoorstelling Even goede vrienden op de planken. Aan zijn timing, zijn improvisatietalent en het gemak waarmee hij optreedt is te merken dat Van Meurs deel uitmaakt van het roemruchte stand-up comedy-collectief van de Comedytrain. Hij won in 2012 de jury- én publieksprijs van het grootste cabaretfestival van Nederland: Cameretten, en toerde vervolgens twee theaterseizoenen met veel succes door het land. Aanvang 20.00 uur.

De groep Crazy Pianos (foto) brengt op zaterdag 9 april om 20.00 uur het sta-concert Let's go Crazy. Crazy Pianos is het succes- en sfeervolle theaterconcept met zingende en humoristische muzikanten op drum, saxofoon en de brandweerrode piano's. Een twee uur durende rollercoaster van muzieksoorten, persoonlijke verzoekjes en de garantie voor een feeststemming.

In Jazz & Pop-Up Comedy laat entertainer en muziekkomiek Hans Liberg op woensdag 13 april zich van zijn jazzy kant zien en toont hij aan dat humor swingt. Met Ralph Adriaansen op slagwerk en Remy Dielemans op bas zorgt het Hans Liberg Trio een avond vol entertainment. Jazz & Pop-Up Comedy is een show van internationale allure, vol bruisende energie en grote muzikaliteit. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.