Afbeelding
Foto: ron koenen

VDNS Kia nu ook in Venray

VENRAY | VDNS Kia, dé Kia-dealer van Helmond en Venlo, breidt uit. Vanaf 1 april kunnen Kia-rijders en alle andere geïnteresseerden ook terecht bij VDNS Hansen aan het Keizersveld 2 in Venray. In het weekend van 8, 9 en 10 april wordt dit groots gevierd met vele mooie acties en spectaculaire overstapkortingen.

De succesformule van VDNS Kia wordt verder uitgerold over de regio. Na Helmond en Venlo is nu Venray aan de beurt. De voormalige Kia-dealer van Venray, Auto Lenders BV, stopt per 1 april met haar Kia-verkoopactiviteiten. VDNS Hansen zal alle Kia-activiteiten per direct overnemen. In het weekend van vrijdag 8, zaterdag 9 en zondag 10 april wordt deze overname groots gevierd. Tijdens dit overstapweekend zijn er vele mooie acties en spectaculaire kortingen.

Zo krijgt iedere Kia-rijder die dit weekend een afspraak maakt voor een beurt in de werkplaats voor reparatie of onderhoud (binnen 12 maanden) een dinercheque voor twee personen bij Steaks and more in Venray. Klanten die een offerte laten maken voor een nieuwe Kia, krijgen een tegoedbon ter waarde van 15,95 euro bij wasstraat Car Wellness in Venray.

Van plan om een nieuwe Kia te kopen? Doe dat dan in het weekend van 8, 9 en 10 april. Profiteer van een extra inruilbonus (bovenop de inruilprijs voor de huidige auto). Wat te denken van 1.000 euro extra inruilpremie bij de aankoop van een Kia Venga of Kia Rio. Op de Kia Picanto krijgt de koper zelfs 2.000 euro extra inruilpremie en op de nieuwe Kia Sportage zelfs 2.500 euro. Alle nieuwe Kia-modellen staan klaar voor een proefrit. VDNS Hansen aan het Keizersveld 2 in Venray is sinds 1 april 2016 hét adres voor de verkoop van een nieuwe of een gebruikte Kia. Je kunt hier ook terecht voor fabrieksgarantiewerkzaamheden*, Kia Internationale Wegenhulp (KIW) en reguliere reparatie-, onderhouds-, APK- en schadeherstelwerkzaamheden.

*Fabrieksgarantiewerkzaamheden kunnen alleen uitgevoerd worden door een officiële Kia-dealer of Kia-reparateur worden uitgevoerd, omdat daar met gecertificeerde vakmensen en volgens de Kia-normen wordt gewerkt.


Openingstijden:

Vrijdag 8 april van 9.00 tot 20.00,

zaterdag 9 april 9.00 tot 17.00 en

zondag 10 april van 10.00 tot 17.00 uur.


Oud papier

venray | Zangers van St. Frans haalt op woensdag 13 april oud papier op in de wijken Landweert 1 en Landweert 2. Het papier goed gebundeld en op tijd aan de straatkant neerzetten. Er wordt begonnen met ophalen vanaf 18.30 uur.