Afbeelding
Foto: ron koenen

Pop-up store Berden Mode

Venray | Vanaf komende zondag 10 april start Berden Mode met de verkoop van kleding in het voormalige pand van Oorschot. Hoewel dit een tijdelijke verkoop betreft, is hiermee toch één van de grootste leegstaande panden van Venray weer gevuld.

"Naast de invulling van deze locatie zien we in het centrum van Venray ook weer een aantal andere initiatieven ontstaan. Daardoor wordt het voor de consument nog interessanter om lekker in Venray te shoppen. Zo komt er op korte termijn ook een formule van de Tuinen, Holland & Barret naar Venray. Een fijne ontwikkeling", zegt Monique Stevens-Bloemen, eigenaar van Berden Mode. "In de winkel horen wij van de klanten eigenlijk bijna alleen maar positieve reacties over het centrum van Venray. Vooral mensen van buitenaf staan vaak verbaasd over wat ons centrum te bieden heeft."

In het voormalige pand van Oorschot zal Berden Mode onder de naam 'Hip voor bijna Nop' een tijdelijke invulling aan dit pand geven. "In het seizoen verkopen wij middels een magazijnverkoop de kleding van het vorig jaar met kortingen van vijftig tot zeventig procent", vertelt Monique Stevens-Bloemen. "Omdat dit iedere keer een enorm succes is, willen we dat dit jaar nog wat groter aanpakken. Op een verrassende locatie die zich uitstekend leent voor een andere benadering van onze vertrouwde magazijnverkoop. Zeg maar: de vertrouwde magazijnverkoop, maar dan in een pop-up store-achtige formule!" De nieuwe pop-up store van Berden Mode bezoeken kan vanaf zondag 10 april om 12.00 uur.


Erik Ronnes bezoekt Contour Accountants

Boxmeer | Tweede Kamerlid Erik Ronnes (CDA) brengt op maandag 11 april een werkbezoek aan Contour Accountants.

Het doel van dit werkbezoek is om financiële planning verder bij de politiek en het publiek onder de aandacht te brengen en de politiek meer kennis te geven over de toegevoegde waarde hiervan. Leon van Gorp gaat Ronnes een kijkje in de wereld van financiële planning geven. Van Gorp is gecertificeerd financieel planner bij Contour. Het laten maken van een financiële planning is in opkomst doordat er steeds meer eigen verantwoordelijkheid bij de burger wordt gelegd. Met behulp van een financieel plan krijgt de consument inzicht en overzicht over de persoonlijke financiële situatie. Naast Erik Ronnes is Ruud Polet aanwezig bij dit werkbezoek. Polet is directeur bij de Federatie Financiële Planners (FFP). De FFP heeft als doel maatschappelijke ontwikkelingen rondom financiële planning bij de politiek onder de aandacht te brengen. Het bezoek vindt plaats in het kantoor van Contour in Boxmeer.