Jeugdtoneel Crescendo

Ysselsteyn | Jeugdtoneelvereniging Crescendo speelt de voorstelling Eens was er… op zaterdag 9 april om 19.00 uur en op zondag 10 april om 11.00 uur in De Smelehof in Ysselsteyn.

Iedereen kent wel het verhaal van Roodkapje. Maar weet je dat Roodkapje het eigenlijk helemaal niet leuk vindt om iedere dag door het bos te moeten lopen, om opgegeten te worden door de wolf en daarna gered door de jager? Roodkapje heeft hele andere plannen. Zij wil een prins! En die zal ze krijgen ook.

Roodkapje bedenkt een plan dat het hele sprookjesbos aardig op z'n kop zal zetten. Want wat moet een prins met drie prinsessen?

Waarom leent Assepoester de laarzen van Klein Duimpje? Welke Keizerin loopt er nu in een panterlegging? En waarom wil de heks zo graag een fee worden? Lukt het de verteller en de toverspiegel om Roodkapje te stoppen? En leeft iedereen daarna nog lang en….?

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa.


Zangers van St. Frans zoekt versterking

Venray | Jongens en meisjes vanaf acht jaar, die graag zingen zijn welkom bij het koor Zangers van St. Frans in Venray.

Kom gerust binnen in De Galmhut aan de Langeweg 92 in Venray op dinsdag of vrijdag rond 19.30 uur om eens te kijken hoe het er aan toe gaat. Ook tieners tot 19 jaar zijn van harte welkom.

Afmelden kan bij A. de Vries via telefoon 06-53807921.