Collecte mensen met handicap

Venray | De landelijke collecteweek van Fonds Gehandicaptensport wordt van zondag 10 tot en met zaterdag 16 april gehouden.

Tijdens die week gaan duizenden collectanten collecteren. Dit doen zij met het doel om zoveel mogelijk geld op te halen voor de gehandicaptensport. Fonds Gehandicaptensport ontvangt geen subsidie.

Dankzij de opbrengsten van de landelijke collecte kan het fonds vele grote en kleine projecten ondersteunen.


Fietsen voor diabetes

Venray | Van 21 t/m 27 mei gaan vier mannen uit de regio Venray fietsen voor diabetes. Michel Ghielen - Venray, Roy Derks - Overloon en broers Rob en Luc Janssen uit Ysselsteyn nemen deel aan een WeBike2ChangeDiabetes Challenge van de Bas van de Goor Foundation.

De Trans Pyreneeën. Met mountainbikes gaan de mannen in zes dagen ruim driehonderd kilometer van de Spaanse Pyreneeën bedwingen. Deze uitdaging gaat ze aan met een groep van negentien Nederlandse mountainbikers. Naast het mountainbiken heeft een groot deel van de groep een gezamenlijke deler: diabetes. Een aantal deelnemers van de groep, onder wie ook Roy, heeft zelf diabetes type 1. Michel en Rob hebben beiden een zoon met diabetes type 1, Tijn en Bas. Roy heeft al eerder deelgenomen aan een gelijkwaardige mountainbiketocht de Trans Norway. De tocht wordt georganiseerd door de Bas van de Goor Foundation, opgericht door olympisch volleybalkampioen Bas van de Goor. Doneren kan via www.webike2changediabetes.nl onder het kopje deelnemers.


Lezingen
Slank & Fit4Eve

Venray | Slank & Fit4Ever houdt op 13 en 19 april lezingen over het 90 dagen resultaat programma. Iedereen die worstelt met zijn gewicht is deze avond welkom.

Het 90 dagen resultaat programma is gebaseerd op het creëren van resultaat in de leefgewoonte van mensen met overgewicht. Op 13 en 19 april start om 19.00 uur een informatieve lezing over dit programma. De lezingen zijn speciaal voor mensen die bezig zijn met hun gewicht maar terugvallen in oud gedrag of leefgewoonte en/of het bekende jojo gedrag vertonen. De informatieavond is gratis.

Schrijf je nu in bij Slank&Fit4Ever, Leunseweg 53a te Venray, tel. 0478-562954 of mail naar info@slank4ever.nl.