Afbeelding
Foto: ron koenen

Puppies live in De Uitmarkt

Venray | Zaterdag 2 april is het dan eindelijk zover, Puppies Huisorkest speelt dan live in café De Uitmarkt aan de Grote Markt in Venray. Aanvang 22.00 uur, de entree is gratis.

Wat begon als een probeersel in de vroegere 'Steeg', groeide door de jaren heen uit tot een volwassen act met veel covers en feestmuziek. Vele jaren zijn de 'puppies' al een begrip in het Noord-Limburgse en ver daarbuiten. Vele feesten werden met hartstocht , passie en uiteenlopend repertoire opgevrolijkt. Vriendschap en de schik in muziek maken zijn de grote drijfveren van deze zeven mannen. Net als voorheen glunderen ze als het publiek geniet, en zeker als de fans meehelpen de zaak op de kop te zetten.

Borstreconstructie bij borstkanker

Venlo | Dinsdag 12 april houdt de afdeling Plastische Chirurgie van VieCuri een informatieavond over borstreconstructie bij borstkanker.

Op deze avond geeft plastisch chirurg John Sawor uitleg over de verschillende mogelijkheden van een borstreconstructie. Daarnaast is er ruime gelegenheid om vragen te stellen. Tevens zal ervaringsdeskundige Monique Joordens haar persoonlijke verhaal delen. De informatieavond vindt plaats op 12 april en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur. Aanmelden kan tot 8 april via e-mail plast-chir@viecuri.nl of telefoon 077-3206865.