Op de foto v.l.n.r. Angelique Brouwers (Rabobank), Milton Cavis (Venrays Ondernemers Platform), Starter van het Jaar Niels Rameckers en wethouder Jan Loonen.
Op de foto v.l.n.r. Angelique Brouwers (Rabobank), Milton Cavis (Venrays Ondernemers Platform), Starter van het Jaar Niels Rameckers en wethouder Jan Loonen. Foto:

Elf Graden Starter van het jaar 2015

Videoproducent Niels Rameckers is met zijn bedrijf Elf Graden gekozen tot Starter van het jaar 2015. Het publiek koos donderdag 24 maart uit vier kandidaten de winnaar van het jaar. De verkiezing vond plaats tijdens het Venrays Ondernemers Café. Starter van het Jaar is een initiatief van de gemeente Venray, Rabobank Horst Venray en het Venrays Ondernemers Platform.

Niels Rameckers won als prijs een bedrag van duizend euro. Ook kreeg hij een jaar gratis het lidmaatschap van de Ondernemersvereniging Business Vision Venray.

Elf Graden

Elf Graden bestaat sinds oktober 2014. Zelf heeft Niels Rameckers nu zo'n vijftien jaar ervaring in het maken van creatieve video's. Zijn opdrachtgevers zijn divers, van bandenmerk Michelin tot de Schouwburg in Venray en van Fontys Hogescholen tot YouTuber Dylan Haegens. Zijn werk is online te zien maar tegenwoordig ook in een rijdende bioscoop op beurzen en dichtbij de klanten.

Samenwerking en ervaring

Net als veel ZZP-ers werkt Niels samen met andere freelancers. Zo werkt hij nu nog met een scriptschrijver. In de toekomst wil hij ook graag dit onderdeel van de productie in eigen beheer nemen en zelf scripts en scenario's schrijven.

Kanshebbers in 2015

De overige kandidaten die zich tijdens deze avond mochten presenteren waren: Chris Peters van Bijenweelde, Niek Geurts van MarketingMakkers en Marian Doddema van Woef-it. Deze drie Starters van het Kwartaal van het afgelopen jaar, streden met Elf Graden om de uiteindelijke titel Starter van het jaar.

Mobiele stembureau

Het raadgevend referendum over de associatieovereenkomst van de EU met Oekraïne is woensdag 6 april. Die dag kunt u zich uitspreken over de wet tot goedkeuring van de associatieovereenkomst. Behalve bij de stembureaus op de vertrouwde plekken in de dorpen en wijken, kunt u ook gaan stemmen bij het mobiele stembureau.

Het mobiele stembureau doet verschillende locaties aan. Hieronder leest u hoe laat het mobiele stembureau op de verschillende locaties staat.

07.00 - 9.30 uur        

NS-station, Stationsweg 213 Oostrum

10.00 - 12.00 uur

Ziekenhuis Venray (Viecuri)

Merseloseweg 130 Venray

12.30 - 14.30 uur

Raayland College, ingang Leunseweg

16.00 - 17.00 uur

TBS-kliniek, Wanssumseweg 12 A, Oostrum