Afbeelding
Foto: ron koenen

Onderhoud berceau Sint Anna

Venray | Al zestien jaar op rij zijn vrijwilligers van de APK Veulen daags voor Pasen druk in de weer met het opknappen van het monumentale boogprieel in het Annapark.

In 2000, bij gelegenheid van kunstmanifestatie De Waan, namen de Veulenaren de taak op zich om het verwaarloosde prieel te restaureren en bij te planten. Ze waren trots op hun werk en besloten om dit unieke monument te adopteren en er voor te zorgen dat de berceau ieder jaar een grondige onderhoudsbeurt krijgt. Dankzij de inzet van deze mannen kan iedereen nu genieten van een monumentaal element in het Annapark.


Oproep Venrays Museum

Venray | Het Venrays Museum biedt hobbyisten of verzamelaars de ruimte om, gedurende één maand, hun spullen tentoon te stellen. Het museum wil gedurende één jaar één kamer ter beschikking stellen. Samen met museummedewerkers kan deze ruimte worden ingericht en de 'exposanten' dienen af en toe zelf toelichting te geven over hun hobby of verzameling. Belangstelling? Neem contact op via e-mail info@venraysmuseum.nl of telefoon (0478)583880. De coördinatie is in handen van Marian Fassotte.