Afbeelding
Foto: ron koenen

Cultuurpodium in Geijsteren

Geijsteren | Jongerenkoor Sing (foto) en singer-songwriter Stef Classens verzorgen op zondag 17 april om 15.00 uur een optreden in de Sint Willibroduskerk in Geijsteren.

Het repertoire van Sing is heel breed: van hedendaagse popmuziek en jazz tot musical en klassiek. Stef Classens won in 2014 de televisieshow De Beste Singer-songwriter van Nederland.

Hij is een ambitieuze muzikant die al veel heeft bereikt. Zo stond hij in het voorprogramma van Dotan, Niels Geusenbroek en Nielson en deed hij meerdere radio-optredens.

Kaarten à 8 euro per stuk zijn te bestellen door overmaking van het bedrag op rekeningnummer NL85RABO0152361081 ten name van Stichting Cultuurpodium Geijsteren.

Foto: Irina Hendrix.


Training Synthese

Venray | Synthese Venray start binnenkort met de trainingen Tim en flapoor en Opkomen voor jezelf.

Tim en Flapoor: opkomen voor jezelf is bedoeld voor kinderen van zes tot en met acht jaar en bestaat uit acht bijeenkomsten en een ouderavond. het is een training voor het aanleren en oefenen van nieuwe sociale vaardigheden.

De start is op woensdag 20 april van 13.30 tot 14.30 uur. Opkomen voor jezelf: training voor volwassenen bestaat uit zes bijeenkomsten. In deze training leren de deelnemers hoe ze zich gemakkelijker staande kunnen houden binnen een groep. De training gaat van start op maandag 25 april van 19.00 tot 21.00 uur. Informatie/aanmelding: telefoonnummer (0478)517300 of www.synthese.nl.