Afbeelding
Foto: ron koenen

Nieuwe bewoners ZooParc Overloon

Overloon | ZooParc Overloon mocht vrijdag vier nieuwe bewoners begroeten: twee Siberische tijgers en twee dromedarissen.

"Bij de Siberische tijgers gaat het om Bart en Leela. Dat zijn een broer en zus, afkomstig van Safaripark Beekse Bergen. Ook de dromedarissen – moeder en dochter - zijn sinds vrijdag in ons dierenpark te bewonderen", zegt hoofd dierverzorging Steven van den Heuvel.

Bezoekers van ZooParc Overloon kunnen tot en met het zomerseizoen dagelijks genieten van expeditieverhalen van de dierenverzorgers, geheel in lijn met de nieuw doorgevoerde thematisering: Expeditie ZooParc Overloon. De tijden van alle activiteiten zijn terug te vinden in het dagprogramma dat verkrijgbaar is bij de receptie.

Foto: Albert Hendriks.


Fietsen gestolen

Wanssum | Bij het Van Wanssum café aan de Venrayseweg in Wanssum zijn tussen vrijdag 25 maart rond 21.00 uur en zaterdag 26 maart rond 00.30 uur vijf afgesloten fietsen gestolen. De fietsen stonden voor het café. Gezien het aantal fietsen is de kans groot dat er gebruik is gemaakt van een busje en/of auto met aanhangwagen.

De politie vraagt getuigen contact met haar op te nemen via telefoon 0900-8844.