Afbeelding
Foto: ron koenen

Prijsuitreiking Kies Techniek

Venray | Afgelopen vrijdag is op het Techniekplein Venray de prijsuitreiking gehouden van een drietal prijsvragen die tijdens de Kiestechniek Dag 2016 bij Jabil gesteld zijn.

Voor de prijsvraag van Kiestechniek mocht Hanke Brouwer de winnaars Marit Janssen, Anne Verhaegh en Tim van den Berg een rijkelijk gevulde gereedschapskist met gereedschap en materialen voor enkele klusprojecten overhandigen.

Henny de la Roy van deelnemer De la Roy Isolatie & Design heeft Milo van de Worp blij mogen maken met vier kaartjes voor Toverland.

Bij De la Roy Isolatie & Design is het juiste adres voor op maat gemaakte EPS (geƫxpandeerd polystyreen) en XPS producten. EPS en XPS zijn veelzijdige producten die door middel van de juiste technieken gesneden of gefreesd kunnen worden tot een veelbelovend eindproduct, zoals de piepschuim handen van de Voice, of EPS-woningbouw. Voor meer informatie: www.delaroy.nl

Nico Versteegen van deelnemer Martens Systems was ook aanwezig om de prijswinnaar bekend te maken van de patch-opdracht. Wessel Hagens heeft ongetwijfeld heel veel kijk- en luisterplezier met zijn nieuwe MP4/ videoplayer.

Martens Systems BV levert en installeert oplossingen op gebied van onder meer inbraakbeveiliging, branddetectie, toegangscontrole, geluidsinstallaties, telefonie en datanetwerken. Kijk voor meer informatie op www.martenssystems.nl