Afbeelding
Foto: ron koenen

Cheerleaders naar NK

Boxmeer | Op 3 april staat voor de cheerleaders van Partisans Athletics uit Boxmeer de tweede wedstrijd van 2016 op het programma.

De afgelopen maanden hebben de jongens en meisjes, van wie een aantal afkomstig zijn uit Holthees en Vierlingsbeek, hard getraind om nog meer stunts te laten zien. Het is de bedoeling om dit keer vijf gouden medailles te veroveren.

De tweede en laatste voorronde van het NK Cheerleading 2016 vindt plaats in Landstede sportcentrum te Zwolle. De vijf teams van de cheerleadingvereniging laten daar aan een kundige jury en een enthousiast publiek uit heel Nederland zien waar ze de afgelopen maanden aan gewerkt hebben.

Op de eerste voorronde afgelopen februari werden drie eerste en twee tweede plaatsen behaald. De bijna veertig jongens en meisjes vanaf vijf jaar hebben de afgelopen maanden meerdere uren per week getraind. Deelname aan beide voorrondes geeft recht op een plekje in de finale van het NK Cheerleading in juni.

Een keurig resultaat, maar de cheerleaders gaan voor goud. Vijf keer goud welteverstaan. Voor meer informatie over cheerleading en Partisans Athletics kijk op www.cheerleadersboxmeer.com of de Facebookpagina van Partisans Athletics Cheerleaders. Op de foto team Little Athletics.


Biljartbond Horst Venray

Venray | Biljartbond Horst Venray houdt op donderdag 31 maart, vrijdag 1 en zaterdag 2 april de persoonlijke kampioenschappen 2016 in café D'n Oldtimer (2e klasse) en café Halfweg (1e klasse) met de finales van de driebandenklassen.

De deelnemers bij de eerste klasse in café Halfweg zijn Theo Voesten en Huub Cleven (Halfweg), Jac Litjens en Wilfried Godschalk (VOP-DWH), Jan Beekmans (DOS), Harrie Lenssen (SNA) en Geert Steeghs (OBK).

In de tweede klasse spelen Carl de Bruijn (Trefpunt), Hennie Vissers, Loek Tax en Simon Kreutz (BBC'65) en Ton van Gaalen, Theo de Haart en Piet Hanen (DOS).

Aanvang op donderdag en vrijdag is om 19.00 uur, zaterdag om 11.00 uur.