Afbeelding
Foto: ron koenen

Zonde van de zusters Oirato

Oirato | Toneelvereniging Oirato in Oirlo brengt op zondag 3 april om 19.00 uur en zaterdag 9 om 20.00 uur en zondag 10 april om 19.00 uur het toneelstuk Zonde van de zusters op de planken.

Kaarten zijn te bestellen via telefoon 06-5493166 of te koop bij café D'n Terp in Oirlo. Kaarten kosten in de voorverkoop 9 euro en aan de kassa 11 euro.

De auteur van het stuk is Ton Davids, de regie is in handen van Eleonoor Clermonts.


Tibetaanse yoga, meditatie en mindfulness

Venray | Monique Verschuuren start op maandag 4 april met Tibetaanse yoga, meditatie en mindfulness en op woensdag 6 april gaat Jan Houwen met deze lessen van start.

De negen lessen duren telkens van 19.30 tot 21.15 uur en vinden plaats aan de Koningskaars 24 in Venray. Er wordt gewerkt met losmaak-, adem-, bewegingsoefeningen, meditaties, geleide visualisaties en mantra's afkomstig uit Tibetaanse (yoga en meditatie) en Westerse (biorelease) scholen. De oefeningen helen lichaam en geest en brengen energieën samen zodat ze kalm, soepel en vitaal kunnen functioneren. Op maandagavond ligt het accent op de energetische basis van welbevinden met bewegingsoefeningen. Op woensdagavond ligt het accent op stilte en inzicht met meer meditatieve oefeningen. Op beide avonden wordt kennisgemaakt met beginselen van biodynamische- en boeddhistische psychologie. Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal vijf deelnemers.

Meer informatie: Monique Verschuuren en Jan Houwen, telefoon (0478)587364, e-mail info@dorje.nl. Zie ook www.dorje.nl.


Match

Venray | Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is voor Iedereen kan sporten Noord-Limburg op zoek naar een trainer ATV G-atletiek.

Match, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl. Zie ook www.vrijwilligerswerkvenray.nl.