Afbeelding
Foto: ron koenen

Reis Vice Versa en Peel en Maas

Venray | Uitgeverij Van den Munckhof en Reisbureau Vice Versa in Venray hebben samen, bij de overgang van Peel en Maas naar het nieuwe berlinerformaat, een reis beschikbaar gesteld.

Deze werd verloot onder alle abonnees van Peel en Maas. De gelukkige winnaars zijn de heer en mevrouw Gerlich uit Venray.

Zondag kreeg het echtpaar de prijs overhandigd door Wil Leinders van Peel en Maas (links) en Maja Kateman-van Opbergen van Vice Versa.


Cybercrime

Oostrum | Dit jaar gaan Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbestrijding (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking aan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit.

Jaarlijks kost dit de Nederlandse economie zo'n 8,8 miljard euro. Daarom zijn Evenementenhal Venray, MKB-Limburg, het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC) en Digitale Opsporing een samenwerking met elkaar aangegaan om mensen te behoeden voor cybercriminaliteit. Het hele jaar door houden zij diverse workshops voor leden van MKB-Limburg en andere geïnteresseerde ondernemers, standhouders en bezoekers van beurzen. De workshops Cybercrime zijn voor iedereen geheel kosteloos te volgen. De aftrap van deze serie workshops vond dinsdag plaats tijdens de vakbeurs Horeca & Food Inspiratie 2016. De resterende workshops Cybercrime vinden eveneens in Evenementenhal Venray plaats. Aanmelden via mathiasbrockmann@jca-businesssupport.nl.

De geplande workshops:

Zomervrouwen: Zaterdag 2 april van 9.15 tot 9.45 uur voor MKB-leden en andere geïnteresseerde ondernemers en standhouders, van 10.00 tot 10.30 uur en van 11.00 tot 11.30 uur voor bezoekers van de beurs.

Ondernemers Vakdagen: Dinsdag 4 oktober voor MKB-leden en andere geïnteresseerde ondernemers en standhouders

Industrie- & Elektrotechniek Zuid-Nederland: Dinsdag 25 oktober voor MKB-leden en andere ondernemers en standhouders.

Bouw & Installatie Zuid-Nederland: Dinsdag 1 november voor MKB-leden en andere geïnteresseerde ondernemers en standhouders.

TransLogista: Dinsdag 13 december voor MKB-leden en andere geïnteresseerde ondernemers en standhouders.