Cabaret centraal

Venray | De finalistentournee van Cameretten wordt op zaterdag 26 maart om 20.00 uur in de Venrayse schouwburg gehouden.

Duizenden mensen zagen bij Cameretten de eerste stappen van onder andere Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Plien & Bianca en Daniël Arends op het grote podium. Cameretten bestaat 50 jaar, en wie jarig is trakteert…! Het festival is uitgegroeid tot één van de grootste cabaretfestivals van Nederland en is nog steeds hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. De finalisten zijn Anne Neutenboom, Jasper Smit en Tom Montfrooy.

Op woensdag 30 maart komen Van der Laan & Woe met hun cabaretvoorstelling Alles Eromheen nogmaals naar Schouwburg Venray. Het cabaretduo Van der Laan en Woe draait al een paar jaar mee in de eredivisie van het cabaret. Hun vorige programma werd genomineerd voor de grote Poelifinariocabaretprijs. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie over het complete theaterprogramma van Schouwburg Venray, of voor het reserveren van tickets, kijk op www.schouwburgvenray.nl.


Inzegening beeldje in kerk Blitterswijck

Blitterswijck | In de kerk van Blitterswijck wordt op eerste paasdag zondag 27 maart tijdens de eucharistieviering van 9.30 uur een nieuw houten beeld ingezegend door pastoor Huub van Horne. Het betreft een uitbeelding van Christus is opgestanden. Na de inzegening krijgt het beeldje een plaats in de vitrine van de kerk.