Afbeelding
Foto: ron koenen

Pakketten voor voedselbank

Venray | Het werk van Voedselbank Limburg-Noord wordt gedaan door vrijwilligers. De voedselbank verzamelt de levensmiddelen en stelt vervolgens de verschillende gezinspakketten samen.

Enkele vrijwilligers zorgen er ook voor dat het aangeboden voedsel tijdig in Venray is. Momenteel worden door de voedselbank in Noord-Limburg 160 gezinspakketten voor ruim 350 personen verzorgd. Donderdag werden enkele bestuursleden van de voedselbank bij de PLUS-supermarkt in Landweert door wethouder Jan Loonen, voorzitter Theo Klabbers van ondernemersvereniging Venray Centraal en directeur Guido van Dijck van de PLUS verrast met 160 levensmiddelenpakketten. Een geste met een link naar de gezamenlijke kerstactie de rondom de ijsbaan in het Venrayse winkelcentrum werd gehouden. Gerda van Stelten, voorzitter van de voedselbank Limburg-Noord, nam de pakketten dankbaar in ontvangst. Vrijdagavond werd in het Peel en Maas Journaal aandacht besteed aan de overhandiging. Deze reportage terugkijken kan via de website of de Facebookpagina van Peel en Maas.


Oud papier

Venray | DOS Venray haalt op vrijdag 25 maart oud papier op in de wijken Brabander en Veltum. Bij Brabander ook de Overloonseweg. Hier wordt begonnen met inzamelen om 9.00 uur. Voor Veltum betreft het het gedeelte gelegen tussen Weg in den Berg, Kempweg, Westsingel en Langstraat/Hoebertweg.

Aanvang 13.00 uur.