Afbeelding
Foto: ron koenen

Kunstwerk voor hospice

Venray | Hospice Zenit in Venray bestaat tien jaar. Ter gelegenheid van dit jubileum werd donderdagmiddag in de De Witte Hoeve een drukbezocht symposium gehouden.

In tien jaar tijd is Hospice Zenit uitgegroeid tot een centrum waar gasten op een menswaardige manier hun leven afsluiten. Met professionals, maar vooral met 110 vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten. De bijeenkomst werd geopend met de onthulling van een bijzonder kunstwerk door Wim Smeets en Nel van Dijck.

Vrijdagavond werd in het Peel en Maas Journaal aandacht besteed aan het tienjubileum van Hospice Zenit. Deze uitzending terugkijken kan via de website en/of Facebookpagina van Peel en Maas. Foto: Rob Verkerk.


Lourdesreis 2016

Venray | Lourdesgroep Maas en Peel gaat van 20 tot en met 28 mei met de bus, en van 22 tot en met 27 mei en van 7 tot en met 12 september met het vliegtuig naar Lourdes. Dit zijn medisch verzorgende reizen en geschikt voor jonge en oude, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cristien Goumans via telefoon (0478)636676, 06-23532814 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.