Afbeelding
Foto: ron koenen

Lustrumlogo Art & Allposters

Venray | Een groot lustrumlogo is aan de voorzijde van het pand van Art & Allposters International B.V. opgehangen ter ere van zijn 10-jarig jubileum.

Tien jaar geleden kwam de Amerikaanse firma Art.com naar Nederland om daar een logistiek centrum op te starten, zodat zij ook in Europa haar klanten op een snelle wijze kon bedienen. De online retailer biedt een grote verscheidenheid aan posters, kunstdrukken, kunst op canvas en andere artikelen die zeker bij ieders passie aansluiten: - een coole poster, een grappig T-shirt, een standup - of een meer blijvend iconisch werk.

Dagelijks zijn de medewerkers bezig om de orders klaar te maken voor verzending, vragen te beantwoorden en te helpen bij de bestellingen en leveringen voor klanten in Europa.

In de jaren is Art & Allposters gegroeid naar 134 vaste medewerkers en 100 extra flexibele krachten gedurende het hoogseizoen, van oktober tot en met december. Vanuit Venray worden jaarlijks vijf miljoen pakketjes verzonden naar klanten door geheel Europa.

Onder de namen Art en Allposters is de website op vele Europese internetdomeinen terug te vinden, zoals Art.com, Art.fr, Allposters.nl, Allposters.de. Art & Allposters maakt geen posters of artikelen, maar heeft een assortiment van meer dan 1.000.000 verschillende items en een lijstenmakerij, waar de posters en foto's ingelijst of op canvas gezet worden.


Training weerbaarheid

Venray | In april houdt Synthese op vrijdagavond een weerbaarheidstraining voor jongeren tussen 13 en 18 jaar.

In deze training leren jongeren om letterlijk en figuurlijk steviger in hun schoenen te staan door praktische technieken toe te passen in realistische situaties. Ze leren hoe ze kunnen reageren en zichzelf in veiligheid kunnen brengen. Daarnaast leren ze hoe assertief op te treden en duidelijk grenzen aan te geven. De training vindt plaats op 1, 8, 15, 22 en 29 april in gymzaal de Coninxhof aan de Goudsmidstraat 11 in Venray. Aanvang: 20.00 uur. Opgeven kan via telefoonnummer (0478)517300 of bij Patrick Kleisterlee (jongerenwerker) via telefoon 06-17157551, of via e-mail info@synthese.nl of p.kleisterlee@synthese.nl.