Afbeelding
Foto:

Van Dam Groente En Fruit gaat voor kwaliteit

"Je smaakt het verschil"

Van Dam Groente en Fruit is een van de winkels in De Bleek waar alles draait om kwaliteit. Al 25 jaar lang. Glenn van Dam startte ooit in het Kapelaanspad maar is inmiddels bijna 20 jaar gevestigd in De Bleek.

De zaak is uitgegroeid van een traditionele groenteman naar een verswinkel met een breed assortiment. "Uiteraard blijven groente en fruit ons basisassortiment maar we hebben heel goed naar de klant geluisterd en doen daarom juist iets meer met onze basisproducten", aldus Glenn van Dam.

Zo staat Van Dam bekend om haar breed assortiment van verse salades. Lekker voor op stokbrood of toast maar ook voor maaltijdsalades kunt u bij Van Dam terecht. "Met onze producten kunnen we tal van salade variaties maken. Klanten kunnen de salades los kopen. Daarnaast worden onze belegde broodjes met salades, zoals tonijnsalade, zalmsalade en carpaccio steeds populairder."

Ook verzorgt Van Dam complete maaltijden. "In het verleden zijn we gestart met het maken van losse componenten voor een maaltijd. De vraag naar kant-en-klare maaltijden werd echter steeds groter. Dat kunnen wij nu bieden. Uiteraard wordt alles vers bereid en gebruiken we geen pakjes of zakjes. Je smaakt het verschil bij onze maaltijden", glimlacht Van Dam. "Het enige wat de klant nog moet doen is het opwarmen van de maaltijd." Naast deze maaltijd kunt u bij Van Dam ook terecht voor kant-en-klare soepen.

Glenn van Dam zit nu bijna 25 jaar in Venray. Vorig jaar startte hij ook in St. Anthonis eenzelfde bedrijf. "Daar heb ik het bedrijf van mijn broer overgenomen en zijn we op dezelfde voet als in Venray verdergegaan."

Voor meer informatie kijk eens op www.vandamvers.nl of loop binnen in De Bleek 10.