Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Nog een keer Lazy Sunday

Geijsteren | In eet- en drinkcafé 't Trefpunt in Geijsteren vond zondag de laatste editie plaats van Lazy Sunday Afternoon plaats.

De middag stond in het teken van optredens van muzikale vrienden van Cynthia Siefers, een van de organisatoren van Lazy Sundays. Een zevenkoppige gelegenheidsensemble presenteerde een afwisselend programma met muziek uit allerlei genres, dat varieerde van musical en pop tot rock en jazz. Naast Cynthia Siefers waren er bijdragen van zangeres Jacqueline Fijnaut en basgitarist Frank Taminiau, de twee talentvolle zangeressen Louise Looman en Rona Loeffen en de jonge muzikanten Daan Weijs en Cas Visser. Foto Henk Lammen.


Aanhouding bromfietser

venray | De politie heeft maandagmiddag een bestuurder, een 27-jarige inwoner van Almere, van een bromfiets aangehouden.

De man weigerde deel te nemen aan een controle van een motoragent en reed vervolgens dwars door het centrum van Venray. Hij bracht door zijn rijgedrag niet alleen zichzelf, maar ook het winkelend publiek in gevaar. Mensen moesten opzij springen om de bromfietser te ontwijken. Midden in de Grotestraat ging de bestuurder met zijn bromfiets onderuit. Hij vluchtte vervolgens te voet verder en werd even verderop door agenten in de kraag gegrepen. De bestuurder was gewond en moest zich in het ziekenhuis onder doktersbehandeling stellen, zijn bromfiets was zwaar beschadigd. Na medische verzorging is hij door de politie ingesloten in het cellencomplex in Venlo.

Uit onderzoek bleek dat het om een gestolen bromfiets ging. De verdachte blijft voorlopig vastzitten. De politie Venray-Gennep heeft de zaak in onderzoek.


Toon Hermans Huis

Venlo | Onder begeleiding van Els Denessen wordt op dinsdag 22 maart van 14.00 tot 15.00 uur een middag gehouden waarop de stemmogelijkheden worden ontdekt en samen gezongen. Op de dinsdagen 5 en 26 april en 24 mei van 10.00 tot 12.00 uur worden schilderlessen gehouden onder leiding van schilderes Ans Haanen. Aanmelden kan bij het Toon Hermans Huis Venlo via telefoon (077)3211433 of e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl.