Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Kies Techniek drukbezocht

Venray | Kies Techniek trok afgelopen zaterdag ongeveer 18.00 bezoekers.

De manifestatie vond dit jaar plaats bij gastbedrijf Jabil Circuit Netherlands aan de Maasheseweg in Venray. Het thema dit jaar was Kies Techniek Logistiek. Uit alle deelnemende bedrijven koos de kinderjury Blitta als winnaar. Foto: Henk Lammen.


Bakkerij Claessens in Venray wordt Bakkerij Vedder

Venray | Bakkerij Vedder uit Deurne neemt met ingang van 4 april Bakkerij Claessens uit Venray over.

Claessens was al langer op zoek naar een vorm van samenwerking met een collega in de buurt. Uiteindelijk resulteerde deze zoektocht in een overname van Claessens Bakkerij door Bakkerij Vedder. Na jarenlang werken besloten Simon en Mariette Claessens dat ze meer ruimte willen maken voor vrije tijd. Simon, bij veel mensen beter bekend als Siem, was lange tijd bezig met het zoeken naar een bakker met dezelfde waarden als Bakkerij Claessens, een bakker die net zo toegewijd is aan klanten, kwaliteit en een goede prijs.

Bakkerij Vedder is net als Claessens een familiebedrijf. De broers en eigenaars Bart en Evert Vedder hechten ook veel waarde aan lekkere producten van de beste ingrediƫnten en staan ook voor kwaliteit. Belangrijk is dat verkoopsters en bakkers blijven. Zo kunnen alle klanten ook in de toekomst rekenen op dezelfde service en kwaliteit. Zelfs de specialiteiten van Bakkerij Claessens blijven. Onder de naam 'Claessens Klassiekers' blijven de eigen bakkers deze lekkere producten bakken.

Zaterdag is het personeel op de hoogte gebracht. Zij hebben kennisgemaakt met de nieuwe eigenaren en hebben zin in de toekomst. De komende weken gaan Mariette en Siem nog extra genieten van de klanten en het bakkersvak. "We gaan het contact met de mensen die jarenlang vaste klant zijn geweest zeker missen! We willen hen dan ook bedanken voor het vertrouwen en hopen dat zij ook in de toekomst onze winkel als tevreden klant blijven bezoeken."