Afbeelding
Foto: ron koenen

Koersbalclub Merselo 20 jaar

Merselo | Koersbalclub Merselo bestaat twintig jaar.

Op 6 maart 1996 werd gestart met achttien leden. Na enkele jaren groeide de club uit naar 26 leden. Er zijn veel toernooien gehouden bij Bos in Ysselsteyn en later in de tennishal in Venray. De club en speelt elke woensdagmorgen twee uur. Na 45 wedstrijden wordt het gemiddelde bekendgemaakt en krijgt de winnaar krijgt de wisselbeker.


Keramiek AnKoLi

Venray | Jet van Enckevort laat tot mei werk zien in AnKoLi, de kleine kunstwinkel aan de Stationsweg 14 in Venray.

Van Enckevort bezoekt al flink wat jaren de Academie in Arendonk (B). Op dit moment volgt ze daar de richting: monumentale kunsten/mixed media.

De passie voor allerlei uitingen van kunst en het zelf daar mee bezig zijn geeft haar een gevoel van rust, ruimte en ontwikkeling. Het beeldend werken met verschillende materialen vind ze een heerlijke uitdaging en steeds opnieuw weer een zoektocht. Graag werkt Van Enckevort expressief en spontaan. De werken die ontstaan zijn vaak organisch van vorm.

Speciaal op koopzondag 20 maart van 12.00 tot 17.00 uur zijn er unieke schalen van keramiek in allerlei maten en kleuren te koop. Voor meer informatie kijk op de website www.ankoli.nl.