Afbeelding
Foto: ron koenen

Jac Nooyen Mannenmode

Venray | De afgelopen maanden heeft de winkel van Jac Nooyen Mannenmode een heuse metamorfose ondergaan. Deze maand heropenden Christ en Corry Peters en hun team de modezaak met een spetterende openingsaanbieding.

Jac Nooyen Mannenmode in de Grotestraat bestaat al ruim vijfenveertig jaar. Destijds gestart door de families Arts en Nooyen. In 1989 ging Jac Nooyen zelfstandig verder en in 1996 werd de mannenmodezaak overgenomen door de huidige eigenaars, Christ en Corry Peters. Jac Nooyen Mannenmode heeft een goede naam op het gebied van mannenmode. Goed gekleed of casual, Jac Nooyen Mannenmode voert een brede collectie met gerenommeerde merken zoals Ledub, Bugatti, Fellows United, Meyer etc. "Met een moderne collectie moet je er ook voor zorgen dat je zaak ook een moderne uitstraling heeft. Met de huidige metamorfose kunnen we stellen dat we die ook hebben", aldus Christ Peters.

Moderne kleuren en design, een ruimtelijke indeling waardoor de winkel ook voor mensen met een lichamelijke beperking makkelijk toegankelijk is. "En daarnaast staan we uiteraard bekend om onze service, aandacht voor de klant en dat de kleding in eigen atelier door ons wordt vermaakt." Peters is zeer tevreden met zijn vernieuwde zaak. "Dit willen we nog eens onderstrepen door van 14 tot en met 26 maart op alle kleding 15% korting te geven. Tot ziens in onze vernieuwde winkel."


Open huis afasiecentrum

Venray | In De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray houdt Afasiecentrum Noord-Limburg op dinsdag 29 maart van16.00 tot 17.15 uur open huis.

Doel van het open huis is de bekendheid vergroten bij verwijzers en (familie van) mensen met afasie. Mensen die een beroerte hebben gehad en hun families kunnen er een kijkje nemen. Ook logopedisten en andere professionals in de zorg zijn welkom. De bezoekers kunnen deze middag kennis maken met een aantal activiteiten van het centrum. Begeleiders en afasietherapeut zijn aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Zie ook www.afasiecentrum-noord-limburg.nl.