Afbeelding
Foto: ron koenen

In house bij Berden Mode

Venray | Dinsdag 5 april vindt bij Berden Mode in Venray een uniek evenement plaats. Voor Vrouwen van Nu organiseert deze avond bij Berden een In house van 19.30 – 23.00 uur.

Onder het genot van een drankje, geserveerd door Proeflokaal Goesting en heerlijke gerechtjes, die worden bereid door Harry kookt, kunt u kennismaken met een vijftiental kleine ondernemers uit de regio. Modeflitsen, workshops, creativiteit, lifestyle, uiterlijke verzorging, massages: er is veel te ontdekken. Entreekaarten kosten 18,50 euro en zijn te koop bij Berden Mode.

Voor meer informatie kijk op Facebook: Voor Vrouwen van Nu.


BOOM, like that! in Overloon

Overloon | In de Raaijhal in Overloon kan op vrijdag 18 maart een concert van de Venrayse Dire Straits-tributeband BOOM, like that! worden bezocht.

Liefhebbers van Dire Straits en Mark Knopfler kunnen hun hart ophalen en genieten van nummers als Sultans of Swing, Brothers in Arms, Telegraph Road, Money for Nothing en Joanne Belgrave kruipt deze avond in de huid van Tina Turner. BOOM, like that! is in een sneltreinvaart uitgegroeid tot de meest succesvolle Dire Straits-tributeband van Nederland en is een graag geziene band op festivals en theaters in binnen- en buitenland. De band brengt, met een bezetting van maar liefst tien ervaren topmuzikanten en oog en oor voor detail, het kenmerkende geluid van Dire Straits, het typische geluid van Knopfler, compleet met alle details, authentieke instrumenten, geluidseffecten, saxofoon en percussie. Na het concert van BOOM, like that! gaat het feest verder met dj Ricky Corony en Het Puppies Huisorkest. Aanvang 20.00 uur. Tickets zijn verkrijgbaar via www.raaijhal.nl.


Toernooi TC Rodhe

Venray | Op het tennispark van TC Rodhe wordt van zaterdag 19 tot en met zondag 27 maart het Spinesport Rodheo Open gehouden. Het toernooi wordt gespeeld in de categorieën 3 tot en met 8 verdeeld over 18 onderdelen heren-, dames- en gemengd dubbel. De 275 deelnemers zijn goed voor 265 wedstrijden. Op zaterdagavond staat de traditionele feestavond op de agenda.