Afbeelding
Foto: ron koenen

D1 Lake Valley naar NK

Overloon | Na een spannende wedstrijd tegen ZVV Beringe D1 wist het D1-jeugdteam van Lake Valley zich te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap in Amsterdam.

In de play-off-wedstrijden toonde het D-team van Lake Valley zich sterker dan de leeftijdsgenootjes uit Beringe. Vorige week werd in Beringe met 3-1 gewonnen. Een 4-4 gelijkspel thuis in de Raaijhal in Overloon was genoeg voor plaatsing. In Amsterdam strijden de zes districtskampioenen tegen elkaar om het Nederlands kampioenschap.

Even later verloor het C-jeugdteam van Lake Valley met 2-4 van Beringe. Door dit verlies verspeelden zij hun kansen op NK-kwalificatie. Tot slot won het B-jeugdteam van Lake Valley met 4-2 van Beringe. Hierdoor blijft dit team nog in de race voor NK-kwalificatie. Op 3 april, de slotdag van de competitie, zal voor hen de beslissing vallen in het thuisduel met FC Eindhoven B1.


Manual verliest van kampioen

Venray | Manual-Bevo 4 11-38 (5-15). Doelpunten Manual: Maaike Lipman (4x), Lisa de Vries (3x), Jose Kessels, Jonna Kessels, Marcia Geurts en Juul Weijs de treffers.

In de derde klasse verloren de handbalsters van Manual zaterdagavond in sporthal De Wetteling met royale cijfers van Bevo 4: 11-38. Door deze zege is Bevo kampioen. In de eerste helft namen de gasten al een beslissende voorsprong van tien treffers: 5-15. Manual, met twee junioren in het team, bleef gedurende het hele duel knokken voor een goed resultaat, maar kwam kwaliteit te kort om het de nieuwe kampioen lastig te maken.