Afbeelding
Foto: ron koenen

Vice Versa beste van Limburg

Venray | Vakblad TravMagazine heeft de provinciale winnaars van de verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar 2016 bekendgemaakt. Reisretailbedrijf Vice Versa uit Venray is uitgeroepen tot provinciaal winnaar van de verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar 2016 en mag zich profileren als beste reisretailbedrijf van Limburg.

Het Venrayse reisbureau dingt samen met de overige provinciale winnaars mee naar de landelijke titel. De felbegeerde titel 'Beste Reisretailbedrijf van het jaar 2016' wordt bekendgemaakt tijdens een gala-avond op maandag 11 april in het College Hotel in Amsterdam.

De verkiezing Reisretailbedrijf van het jaar is een initiatief van vakblad TravMagazine en heeft tot doel een bijdrage te leveren aan het voortdurende proces van kwaliteitsverbetering. Reisretailbedrijven nemen op vrijwillige basis deel aan de verkiezing en krijgen na afloop een rapportage over hun deelname toegestuurd, opgesteld door training- en adviesbureau InCompany, dat ook de beoordeling tot aan de heeft vakjury heeft verzorgd.

De verkiezing heeft verschillende ronden gekend. In de eerste ronde werd een schriftelijke vragenlijst ingevuld én kregen de deelnemende reisretailbedrijven een mystery mail en een mystery call. In de tweede ronde werd de deelnemers opnieuw gevraagd een vragenlijst in te vullen, met uiteenlopende onderwerpen als de toegevoegde waarde van het reisbureau, de doelgroep, de doelstellingen en consumenttrends, online-activiteiten en een marketingcase. In de derde ronde kregen de overgebleven reisretailbedrijven een mystery shopper op bezoek. In ronde vier ontvingen zij bezoek van één van de adviseurs van InCompany, waarbij een kritische blik op de kandidaten werd gelegd. In de vijfde ronde, de juryronde, werden de twee beste reisretailbedrijven per provincie door een vakkundige jury ondervraagd. Hieruit zijn de provinciale winnaars naar voren gekomen. Alle provinciale winnaars dingen mee naar de landelijke titel, het Reisretailbedrijf van het jaar 2016.

Op basis van een klanttevredenheidsonderzoek en een gesprek met een deskundige eindjury op 7 april wordt deze landelijke winnaar gekozen.