Inschrijven voor HAL Open Darts en HAL Masters

Oostrum | De inschrijvingen voor HAL Open Darts en HAL Masters in Evenementenhal Venray dienen op zaterdag 12 maart binnen te zijn via de website www.halopendarts.nl.

Het dartsfestijn vindt plaats in Evenementenhal Venray op zaterdag 19 en zondag 20 maart. De kampioenen van HAL Open Darts verdienen een startbewijs voor de Finder Darts Masters 2016, Winmau World Masters 2016 en Lakeside Playoffs. De kampioenen van HAL Masters verdienen een startbewijs voor Winmau World Masters 2016 en Lakeside Playoffs. Meedoen kan alleen op basis van voorinschrijving via www.halopendarts.nl. Het deelnemersveld bij de mannen bestaat inmiddels uit honderden darters, onder wie bekende namen als Wesley Harms, Co Stompé, Danny Noppert, Ted Hankey, Tony O'Shea, Darryl Fitton, Andy Fordham en titelverdediger Martin Adams. Ook bij de vrouwen doen wereldtoppers mee, zoals Lisa Ashton, Trina Gulliver, Aileen de Graaf, Anastasia Dobromyslova en Loirainne Winstanley. Op zowel zaterdag als zondag wordt er gespeeld in de categorieën heren, dames, jongens en meisjes singles (vanaf 8 jaar). Beide toernooien tellen mee voor de BDO ranking en de Finder Darts Masters-ranking.

Venray Zingt Hollands in Witte Hoeve

Venray | In De Witte Hoeve vindt op zaterdag 12 maart om 20.30 uur Venray Zingt Hollands plaats, met optredens van Lenie Gerrits (bekend van zijn hit De Rolleman), Frits Verhoeven uit Grathem, Tom Witsenburg uit Venlo, Wouter Roos, zanger van nummers van André Hazes, Elz Bakker, bekend van 1000x Bedrogen, Mama Madonna Marie en een mystery guest. Kaarten via telefoon 581626, e-mail info@dewittehoeve.com.