Afbeelding
Foto: ron koenen

Start to Run voor beginners

Venray | Twintig beginners stonden zaterdag te popelen om te starten met Start to Run.

Onder leiding van de deskundige ATV-trainers werden de eerste stappen gezet op weg naar een finish van 20 tot 25 minuten aaneengesloten hardlopen. Aansluiten bij Start to Run kan tot zaterdag 12 maart. De deelnemers hebben zeven weken lang een looptraining op zaterdagmorgen en dinsdagavond. Ze leren de kneepjes van het hardlopen, maar ook alles over schoenen kleding en voeding.

Verder ontvangen ze een app met running coach voor huiswerktrainingen, een functioneel loopshirt, het Start to Run-magazine en drie edities van het tijdschrift Runner's World.


Impulsmarathon

Venray | Menvereniging Peel en Maas houdt op zondag 13 maart de jaarlijkse impulsmarathon, die door menners uit de regio verreden wordt.

Het zomerseizoen komt eraan, en dat biedt een mooie gelegenheid voor het menteam en zijn paarden om zich voor te bereiden op het nieuwe wedstrijdseizoen. Er worden onder meer wedstrijden dressuur, vaardigheid en een marathon verreden op de hoek van de Pottevenweg en Rouwkuilenweg in Ysselsteyn. De wedstrijd vindt plaats tussen 10.00 en 16.00 uur.