Afbeelding
Foto: ron koenen

Open dag Vincentiushof

Venray | Vincentiushof in Venray houdt op donderdag 17 maart van 14.00 tot 18.00 uur een open dag.

Belangstellenden kunnen deze dag een kijkje nemen in een woning voor mensen met dementie. Er is ook een informatiemarkt waarbij het onderwerp dementie centraal staat. Op het terrein van het voormalige Vincentiushuis hebben De Zorggroep en Vincent van Gogh voor geestelijke gezondheidszorg twaalf kleinschalige woningen gerealiseerd voor mensen met dementie en ouderen met een chronische hersenaandoening. In elke woning wonen zeven cliƫnten in een huiselijke, herkenbare omgeving waar een persoonsgerichte benadering voorop staat.

Op de informatiemarkt staan de stands Hulp bij Dementie gemeente Venray, Venray Dementievriendelijk, Verborgen Verlangens, Mimakker, De Zorggroep (voor opleidingen/werken in de zorg en vrijwilligerswerk) en Vincent van Gogh (vrijwilligerswerk). Bezoekers kunnen er terecht met al hun vragen.

Fotograaf: Lisette van Aerle.


Vrijkaarten Ernst en Bobbie

Venray | Shirley Tijssen uit Venray en Anny Hendrix zijn de winnaars van de vrijkaartjes voor de show van Ernst en Bobbie in Schouwburg Venray.

Uit de vele inzendingen waren zij de gelukkigen. Het juiste antwoord op de lezersvraag 'Hoe heet de show van Ernst in Bobbie?' was 'Wij willen water show'. De show wordt op woensdag 16 maart opgevoerd in Schouwburg Venray.