Afbeelding
Foto: ron koenen

Humor, cabaret, toneel en muziek

venray | De special van Humorcollege Jobtraining is in Schouwburg Venray bij te wonen op donderdag 10 maart om 20.00 uur.

Waarschuwing! Het is goed mogelijk dat u na het volgen van dit college grappiger wordt en dat mensen in de omgeving daar op reageren. Het Humorcollege is cabaret, lezing, show en workshop ineen.

Op vrijdag 11 maart zoeken Vrijdag & Sandifort met de cabaretvoorstelling Löyly contact. Dat deze twee de lach aan hun kont hebben, was al bekend, en ook in Löyly krijgen de bezoekers weer een stortvloed aan gemankeerde en absurde types over zich heen geplensd. Aanvang 20.00 uur.

Slagerij van Kampen (foto) komt op zaterdag 12 maart om 20.00 uur naar Venray met de show Beats 'n' Brass. Slagerij van Kampen wordt in deze show vergezeld door een blazerssectie. Een uniek uitstapje van deze slagwerkgroep in een swingend 'zomerjasje'. De drums worden aangevuld met stuwende blaaspartijen.

Tussen 19.00 en 19.25 uur wordt in de foyer van de schouwburg een gratis workshop gehouden. Deelnemers en toeschouwers dienen een toegangsbewijs voor de voorstelling te hebben. De workshop staat onder leiding van Johan Broere, bandleider van Slagerij van Kampen.

De toneelkomedie Opvliegers is op dinsdag 15 maart te zien in Venray. Opvliegers is een sexy, swingende en herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan hikken of er juist middenin zitten. De hoofdrolspeelsters zijn Antje Monteiro en Anne-Mieke Ruyten. Aanvang 20.00 uur.

Ernst en Bobbie komen met hun familieshow Wij willen Water op woensdag 16 maart om 14.00 uur naar de schouwburg. Ernst en Bobbie hebben thuis een probleem met de waterleiding. Er is geen stromend water meer. Ze willen bellen met het waterbedrijf maar ze bellen per ongeluk met de actie 0900-Water! Ernst en Bobbie beloven per ongeluk om alle mensen in het Afrikaanse land Nbuku te gaan helpen met het vinden van schoon drinkwater. In deze show komen Ernst en Bobbie uiteindelijk zelfs in Afrika terecht.

Voor meer informatie kijk op www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Slagerij van Kampen, foto: Huib Kooyker.