Afbeelding
Foto: ron koenen

Vier generaties in Venray

Venray | Vier generaties in Venray:

Op de foto: Truus Schoenmakers - Thijssen ( 96 jaar ), Miep Willems- Schoenmakers, Simone v/d Nieuwenhof - Willems en de jongste telg van de familie, Fenna v/d Nieuwenhof (vijf maanden ).


Fietslessen bij EVA

Venray | Er is een enorme behoefte aan fietslessen onder nieuwe Nederlanders, met name onder vrouwen die niet met fietsen zijn grootgebracht.

EVA biedt deze vrouwen de gelegenheid om lessen te volgen. Naast het praktisch leren fietsen, worden de verkeersregels uitgebreid behandeld. Met als doel dat vrouwen zich na de fietslessen gemakkelijker in het verkeer kunnen begeven. De cursus bestaat uit tien lessen en start in april. De lestijden zijn van 13.00 tot 15.00 uur op dinsdag- of donderdagmiddag. Zowel nieuwe deelnemers als vrouwen die graag herhalingslessen willen volgen, zijn van harte welkom. Voor informatie: telefoon (0478)510035 of e-mail info@evavrouwencentrumvenray.nl.


Kienavond

De Invaliden Sport- en BelangenVereniging Venray e.o. houdt op vrijdag 18 maart een kienavond in zaal 't Veule aan de Veulenseweg 49 in Veulen. In verschillende rondes zijn prijzen te winnen. De avond begint om 19.30 uur.