Nieuw tuinseizoen bij Intratuin

Venray | Bij Intratuin Venray aan de Langstraat 133 start zondag 13 maart het tuinseizoen met inspirerende creatieve activiteiten.

Intratuin is weer klaar voor de lente met een groot fris en groen assortiment planten en accessoires voor binnen en buiten. Kom op 13 maart extra inspiratie opdoen tijdens 'opening tuinseizoen 2016'. De winkel is geopend van 12.00 tot 17.00 uur en de activiteiten vinden plaats tussen 13.00 em 16.00 uur.

De activiteiten:

Kinderen kunnen deelnemen aan een gratis workshop in samenwerking met The Bird Family (vogelhuisjes maken, vogelbroodjes en vogelvoeders decoreren)';

Demo voorjaars arrangementen;

Demo vetplanten arrangementen en indoor decoraties;

Presentatie zuurstof zuiverende planten;

Fotograaf Saskia Hoedemaekers fotografeert trouwe huisdieren;

Het tuincafé is geopend voor een heerlijk drankje, hapje of gebakje met sfeermuziek;

Extra acties- en aanbiedingen;

Gratis spreekuur van de dierenarts i.s.m Dierenkliniek Venray.


Zesde Kampeer Totaal Venray

Venray | De zesde editie van Kampeer Totaal vindt plaats van vrijdag 11 tot en met zondag 13 maart in Evenementenhal Venray.

De consumentenbeurs breidt dit jaar uit met een tentenstraat. Daarnaast zijn ook volop caravans, campers en accessoires te bewonderen. Zowel beginnende als ervaren kampeerders kunnen zich laten informeren en inspiratie opdoen. Het aanbod is zeer divers, van campings uit binnen- en buitenland tot de mooiste caravans, campers, tenten en accessoires. Ook is er een speciaal fietsparcours op de beursvloer, zodat de fiets direct getest kan worden.

Op de beursvloer biedt Evenementenhal een presentatieprogramma aan. Thema's zijn onder meer kamperen in Oostenrijk, Noorwegen en Zweden. Verder worden praktische tips toegelicht in diverse presentaties over het veilig reizen met een camper of caravan en welke camper het beste bij de bezoeker past. En voor de kinderen is er animatie door Pukkemuk.

Alle drie de dagen is de beurs geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn te bestellen via www.kampeerbeursagenda.nl.


Buurtzorg

Venray | De teams van Buurtzorg Nederland van Venray, Horst aan de Maas, Cuijck-Boxmeer, Afferden-Siebengewald en Bergen houden op maandag 18 april vanaf 20.00 uur een informatieavond voor potentiële nieuwe collega's.

Verpleegkundigen niveau 4 en 5 en verzorgenden ig zijn welkom om op die dag om 20.00 uur naar het buurtzorgkantoor aan het Keizersveld 13a in Venray te komen. Buurtzorg Nederland heeft inmiddels ruime bekendheid. Gestart in 2006 en nu tien jaar later werken er ruim 9000 wijkziekenverzorgenden en verpleegkundigen. Al diverse keren is buurtzorg uitgeroepen tot beste werkgever van het jaar en de cliënten zijn tevreden met de geboden zorg. Dit maakt dat buurtzorg altijd op zoek is naar goede medewerkers. Niet alleen in eerder genoemde teams, maar zeker ook andere teams in de regio.

Tijdens de informatieavond is ook Jos de Blok, oprichter en directeur, aanwezig om de visie en werkwijze van buurtzorg uit te leggen. Ook zijn er teamleden aanwezig die antwoord kunnen geven op alle vragen.


Bijna 19.000 bezoekers voor LIV

Oostrum | In totaal hebben 18.772 geïnteresseerden de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Evenementenhal Venray bezocht.

Niet alleen op de beursvloer was het een komen en gaan van vakspecialisten, ook kennisprogramma's vielen in de smaak bij professionals uit de agrarische sector. Symbolisch voor de populariteit van het uitgebreide kennisprogramma was de presentatie Kalverhouderij 2020.

De aanmeldprocedure werd vroegtijdig stopgezet vanwege de vele inschrijvingen. De exposanten kijken met vertrouwen en een positief gevoel terug op het driedaagse beursevenement in Noord-Limburg. "Wij vinden het fijn dat we tijdens LIV Venray verzekerd zijn van een goed georganiseerde beurs waar we onze producten optimaal kunnen tonen aan onze klanten. Zo ook dit jaar", laat Falk Bouwsystemen BV weten. Duynie BV is ook positief gestemd: "LIV Venray is voor ons het ideale moment om de contacten met onze klanten te onderhouden en onze nieuwe producten te openbaren."

In 2017 wordt LIV Venray gehouden op 14, 15 en 16 maart. Aanmelden als exposant is mogelijk via www.evenementenhal.nl/liv-venray.