Afbeelding
Foto: ron koenen

Jubileumjaar toneelclub Mimus

Tienray | In 2016 bestaat de Tienrayse toneelvereniging Mimus twintig jaar. In dit jubileumjaar brengt ze de voorstelling Kom mee naar uiten Allemaal op de planken.

Dit blijspel in drie bedrijven is geschreven door Carl Slotboom en wordt geregisseerd door Huub Schreurs. De toeschouwers worden meegenomen in de wereld van de 'natuurvrienden' in het natuurvriendenhuis dat wordt gerund door Jan en Hennie Verhulst. De groep aanwezige gasten bestaat uit de meest vreemde en uiteenlopende types. Ze verblijven in het natuurvriendenhuis. Deze gasten behoren duidelijk niet tot de doelgroep waarop het beheerdersechtpaar Jan en Hennie hadden gehoopt. Ze liggen dan ook voortdurend met elkaar in conflict. De voorstellingen vinden plaats op vrijdag 18 maart, zaterdag 19 maart en zondag 20 maart in het Parochiehuis in Tienray. Kaarten reserveren kan via e-mail mimus.tienray@gmail.com of bij Suzanne Kromhout via telefoon (0478)692023. De voorstellingen beginnen telkens om 19.30 uur. In verband met het jubileum wordt er op maandag 4 april om 20.00 uur ook een uitvoering gegeven in Schouwburg Venray. Kaarten zijn te reserveren via www.schouwburgvenray.nl.


Toon Hermans Huis Venlo

Venlo | Elke maandagochtend van 9.30 tot 11.00 uur vindt in het Toon Hermans Huis in Venlo een meditatieve dans plaats onder begeleiding van Kirsten Stockbauer.

Op dinsdag 15 maart van 14.00 tot 16.00 uur is er alleen voor mannen Stoere Soep met een verhaal. De mannen gaan samen soep koken en persoonlijke verhalen met elkaar delen. De begeleiding is in handen van Annie Klerken en Monique Kuijpers. Het Toon Hermans Huis Venlo houdt in het voorjaar een gespreksgroep voor mensen met kanker. Kanker is een ziekte die ingrijpt op alle levensfronten. Verder is er een gespreksgroep voor mensen die een partner hebben met kanker. Tot slot is er een gespreksgroep voor mensen die hun partner verloren hebben aan kanker. Neem voor meer informatie of aanmelding contact op met het Toon Hermans Huis Venlo via telefoon (077)3211433 of e-mail info@toonhermanshuisvenlo.nl. Zie ook www.toonhermanshuisvenlo.nl.