Afbeelding
Foto: ron koenen

Vrijkaarten voor Ernst en Bobbie

Venray | De show Wij Willen Water van Ernst en Bobbie is een vrolijke, interactieve voorstelling voor het hele gezin en wordt op woensdag 16 maart opgevoerd in Schouwburg Venray.

Tijdens de show kan onophoudelijk worden gelachen en meegezongen met de twee grootste soepkippen van Nederland. Dit avontuur van de twee kinderhelden heeft alle vertrouwde ingrediënten in zich die het publiek van Ernst en Bobbie gewend is: een spannend avontuur, heel veel bekende liedjes en veel, heel veel grappen. Niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de volwassenen. Op een Ernst en Bobbie-manier behandelt de voorstelling daarnaast een daadwerkelijk probleem van het tekort aan schoon drinkwater in de wereld. Ernst en Bobbie hebben zich met hun nieuwe show verbonden aan Wandelen voor Water. Wandelen voor Water is een kindgerichte campagne die elk jaar plaatsvindt in de weken rondom de VN World Water Day, op 22 maart. Kinderen helpen hun leeftijdsgenootjes in ontwikkelingslanden aan veilig drinkwater.

Peel en Maas mag 2x2 kaarten voor de voorstelling van 14.00 uur weggegeven. Geef het juiste antwoord op de vraag 'Hoe heet de show van Ernst in Bobbie?' en maak kan op de vrijkaarten. Mail je antwoord naar redactie@peelenmaasvenray.nl.


Alzheimer Café Venray

Venray | Het Alzheimer Café Venray is op maandag 14 maart weer open.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Het thema van de avond is: Dementie in het gezin: In gesprek met naasten. Gast is Josselyne Versteeg-Botermans, schrijfster gedichten over dementie.

Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. De inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur.

Voor meer informatie: Joke Halmans, telefoon (0478)583806.