Afbeelding
Foto: ron koenen

Confetti met Voice Male

Venray | Close Harmony Group Confetti houdt op zaterdag 5 maart de jaarlijkse Vocale Dag met in het middelpunt de bassen.

Confetti is erin geslaagd om met hulp van dirigent Gertie Sikes Voice Male te strikken voor een workshop. Onder leiding van Tijl Corremans van Voice Male gaan de 20 zangers en zangeressen werken aan de uitwerking en verfijning van een drietal a-capella stukken; het zes-stemmige Give me diamonds (James Bond tune), het achtstemmige September (Earth,Wind & Fire) en het zes-stemmige Empire state of mind (Alicia Keys). Allemaal muziekstukken die door Jetse Bremer zijn gearrangeerd. Aan de hand van Corremans wordt er drie uur intensief gewerkt aan een verbeterde uitvoering van deze muziekstukken. De middag wordt afgesloten met een buitenactiviteit en diner, waarna de avond gevierd wordt met zang en dans. Confetti is nog op zoek naar vrouwen- en mannenstemmen. Meer informatie is te vinden op www.confetti-venray.nl of kom op bezoek tijdens de wekelijkse repetitieavond op woensdag van 20.15 tot 22.15 uur aan de Langeweg 92.


Ierse avond Gryphus

Vierlingsbeek | Aan de vooravond van de Ierse nationale feestdag houdt Gryphus in Vierlingsbeek op zaterdag 12 maart de Ierse avond St. Pattrick's Eve. Gryphus is deze avond omgetoverd tot een heuse Irish pub en er is muziek van The Ol' Foxes. Zij brengen Ierse folk aangevuld met een enkele traditional uit Schotland. Gryphus is geopend vanaf 21.00 uur. Zie ook www.gryphus.nl.