Afbeelding
Foto: ron koenen

Laatste Lazy Sunday Afternoon

Geijsteren | In eet- en drinkcafé 't Trefpunt in Geijsteren vindt op zondag 13 maart de laatste editie plaats van Lazy Sunday Afternoon.

"Het is de allerlaatste keer dat er een Lazy Sunday gehouden wordt. Na vier jaar met heel veel verschillende optredens werd het tijd om deze formule af te sluiten en dat is in goed overleg met Roel en Selma, de beide eigenaren van het café gebeurd. In die vier jaren heb ik mijn hart gevolgd bij het uitnodigen van artiesten en maakten heel veel bezoekers kennis met bijzondere musici. Ook in de nabije toekomst zal ik mijn hart volgen, maar dan in de privésfeer", voegt Cynthia Siefers, een van de organisatoren van de Lazy Sundays duidelijkheid.

Op zondag 13 maart wordt voor de laatste keer het podium in het café opgebouwd. Dit keer voor muzikale vrienden van Cynthia, die voor deze gelegenheid samen met haar een afwisselend programma zullen verzorgen. Twee ervan zijn professional, zangeres Jacqueline Fijnaut en basgitarist Frank Taminiau.

De andere vijf deelnemers zijn getalenteerde amateurs: de zangeressen Louise Looman en Rona Loeffen, slagwerker Daan Weijs, pianist Cas Visser en zangeres Cynthia Siefers. In een zeer afwisselend programma, dat varieert van musical en pop tot rock en jazz, zullen de zeven musici zich presenteren aan het publiek. Gezien de verwachte grote belangstelling verdient het aanbeveling om tijdig aanwezig te zijn.

De laatste Lazy Sunday in Geijsteren begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur. De toegang is gratis.