Afbeelding
Foto: ron koenen

Rijscholen bundelen krachten

Venray | Sinds 2013 hebben diverse Venrayse rijscholen hun kracht en kennis gebundeld bij het geven van theorielessen. Theorieles Venray is gestart met drie rijscholen, de groep is inmiddels uitgebreid naar zes. Sinds vorig jaar wordt ook lesgegeven met een 3D-programma.

De samenwerking leidde vooral tot kennisdeling waardoor de kwaliteit van de rijlessen verbeterde. 'Je kunt beter met elkaar werken dan langs elkaar', was het motto.

Het zijn dan ook vooral de leerlingen die hiervan op het theoretische vlak profiteren. De theorie is immers best pittig en een gedegen theorieopleiding is de basis voor goede en snelle praktijklessen.

Het initiatief werd ook door collega autorijschoolhouders gewaardeerd en inmiddels bestaat de groep uit de autorijscholen Ven-Rij (Peter Barents), Rick Gielens, Peter Herens, Harrie Willemse, Ton Pelzer en Joost Wentink.

De theorieles is helemaal op maat gesneden, de leerling kan kiezen wat bij hem of haar past. Dat kan zijn klassikaal, in een kleine groep of zelfs individueel.

Ook theorieles in Duits of Engelse taal is mogelijk. Dit in combinatie met de daarbij behorende service, zoals up-to-date lesmateriaal en proefexamens zoals deze ook bij CBR gegeven worden.

Voor aanmelding theorieopleiding 7 maart en/of info:

www.theorielesvenray.nl.