Afbeelding
Foto: ron koenen

Nieuwe instrumenten harmonie

Leunen | Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide ontving in 2015 bericht van het Prins Bernhard Cultuurfonds dat de aangevraagde subsidie voor de aanschaf van instrumenten goedgekeurd is.

Met deze subsidie en de financiƫle ondersteuning van de Vrienden van de harmonie zijn inmiddels twee nieuwe bassen aangeschaft.

De bassen werden tijdens de repetitie op dinsdag 23 februari overhandigd door het bestuur van de Vrienden van de harmonie.


Motorrijder gewond

Venray | Bij een aanrijding tussen een auto en een motor op de kruising Sint Jozefweg-Noordsingel in Venray is zaterdag rond 12.15 uur de motorrijder gewond geraakt.

Bij het afslaan zag de automobilist de motorrijder waarschijnlijk over het hoofd. Een aanrijding volgde waarna de motorrijder op het wegdek viel.

De motorrijder is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Lourdesreis 2016

venray | Lourdesgroep Maas en Peel gaat van 20 t/ 28 mei met de bus, en van 22 tot en met 27 mei en van 7 t/m 12 september met het vliegtuig naar Lourdes. Dit zijn medisch verzorgende reizen en geschikt voor jonge en oude, zieke en gezonde mensen. Lourdesgroep Maas en Peel reist onder de vlag van de Organisatie Limburgse Bedevaart. Meer informatie is verkrijgbaar bij Cristien Goumans via telefoon (0478)636676, 06-23532814 of kijk op www.lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.