Afbeelding
Foto: nuva keukens

NUVA inspiratie voor keukenzoeker

Deurne | Wie bij Nuva Keukens over de drempel stapt, ziet direct waarom elke keukenzoeker hier minimaal even een kijkje moet nemen. Commercieel Directeur Chris Drouen: "Omdat onze showrooms zo groot zijn kunnen we extra veel laten zien. Echt iedere klant kunnen we helpen aan precies de keuken die hij zoekt."

"We hebben klassieke, landelijke en hypermoderne keukens, maar ook prettig voordelige voor starters bijvoorbeeld. Ze variƫren in prijs van 5.000 tot 30.000 euro. En voor al onze keukens staan we honderd procent in. Bovendien werken we snel en efficiƫnt dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie."

Bij Nuva denken ze met de klant mee. Over het uiterlijk, de indeling, de apparatuur en de optimale invulling voor het beschikbare budget. "Maar ook over welke keuken het beste past bij je levensstijl", benadrukt Drouen. "Houd iemand bijvoorbeeld van koken of geeft hij de voorkeur aan een snelle, voedzame hap. We wegen het allemaal mee. Zo zorgen we ervoor dat iedere klant maximaal plezier heeft van zijn nieuwe keuken."

Omdat Nuva service hoog in het vaandel draagt, garandeert het bedrijf een levenslange servicegarantie. Dat wil zeggen dat ook na vijftien of twintig jaar er nog kosteloos service wordt verleent. Daarbij heeft Nuva een eigen serviceafdeling en eigen (service)monteur om deze garanties ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen. "Om te kijken of we voldoen aan de hoge kwaliteitseisen die we onszelf stellen bellen we klanten steevast een week of vier na plaatsing om te horen of alles naar tevredenheid is. Zo houden we onszelf scherp", stelt Drouen. Hij lacht: "Gelukkig krijgen we van de meeste klanten een dikke 8.".

Ook inspiratie opdoen bij Nuva? Bezoek dan deze maand nog een van de showrooms in Deurne, Heerlen, Tilburg, Bergeijk of Someren-Eind. Klanten krijgen nu namelijk bij aanschaf van een keuken een Kitchenaid-keukenrobot t.w.v. 649 euro cadeau.


De Locht

Melderslo | In streekmuseum De Locht in Melderslo zijn op zondag 6 maart ambachtslieden aan het werk, waaronder een klompenmaker, smid, koperslager en spinner. Een mandenvlechter demonstreert het maken van een ooiervaarsnest. Kinderen mogen kaarsen maken of een nestkastjes timmeren. Het muziekoptreden wordt verzorgd door een rondtrekkend orgeltje en door het duo Bert & Bart. Het museum is open op woensdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur. De demonstraties beginnen om 11.00 uur. Zie ook www.museumdelocht.nl.