Afbeelding
Foto:

Music From Source Workshop

De Music From Source Workshop Tour van Frits Evelein trekt op dit moment door Nederland. In de maanden februari en maart Evelein te gast in zeventien verschillende locaties. Op donderdag 3 maart verzorgt hij de workshop Verbinden met de Bron op basisschool De Keg in Venray.

Door Henk Lammen

"Dit is al de derde keer dat ik deze workshop mag organiseren. Ik heb ook als deelnemer mogen genieten van zijn workshops op andere locaties. Iedere keer is het opnieuw bijzonder hoe Frits op een heldere en eenvoudige manier ons laat ervaren wat energie nou precies is, en wat bedoeld wordt met bewustzijn", zegt Dominique Wilschut uit Venray. "Dit zijn onderwerpen die vaak iets te veel worden voor ons denkend brein en dan wordt het al gauw zweverig genoemd. Frits vertaalt universeel bewustzijn in klank, en door Music From Source te ervaren, wordt de informatie op een dieper niveau gevoeld en geïntegreerd zonder dat ons brein zich ermee kan bemoeien. Dit maakt het een zeer bijzondere, directe ervaring."

Eerder deze maand bezocht Wilschut de workshop van Frits Evelein in Delft. "Op het einde vroeg hij aan ons 'wat nemen jullie nou mee naar huis na vandaag?' Een vrouw in de groep antwoordde 'Ik zocht al zo lang naar iets om mij een diepe gevoel van verbinding te geven met mezelf en met het leven, en om de rust en liefde diep van binnen te ervaren. Ik heb zo veel verschillende therapieën en behandelingen geprobeerd en verschillende vormen van mediteren, maar er ontbrak steeds iets. Mijn ziel houdt van eenvoud en dit is zo simpel en gebeurt op zo een natuurlijke wijze, dat dit precies is waar ik naar op zoek was'."

Wat de vrouw antwoordde tijdens de workshop raakte Dominique Wilschut. "Want het was helemaal emotioneel van vreugde en het kwam echt uit haar hart. Natuurlijk ervaart iedereen deze workshops op hun eigen manier, maar hoe dan ook is iedere keer weer vernieuwend en bijzonder. Onderweg naar huis in de trein ging ik naar mijn telefooninstellingen om mijn wifi netwerk verbinding te controleren. Ik zag dat het knopje vraag om verbinding aan stond."

Ze moest er zelf om lachen. De automatische piloot die de instellingen van haar telefoon controleert. "Grappig dat wij onze telefoons goed instellen en als het om jezelf gaat staan de meeste mensen daar niet zo bij stil. Ben jij benieuwd of je verbonden bent met het juiste netwerk en afgestemd bent op de meest optimale frequentie?"

Voor vragen of aanvullende info mail of bel Dominique: cosmiquefocus@gmail.com, telefoon 06-42688215.