Afbeelding
Foto:

Professioneel, gezellig… 'Young hair shop'

Winkelstraat De Bleek in Venray is een belangrijk onderdeel van het centrum door het veelzijdige aanbod van ondernemers en hun professionaliteit. De Young hair shop ooit geopend door Leo Nooijen is al 28 jaar gevestigd op De Bleek in Venray.

In januari 2015, zijn we overgenomen en in goede handen terecht gekomen van Frank & Jeannine Huizenaar. De Huizenaar Groep is een professionele kappersorganisatie en bestaat uit 8 kapsalons, 3 schoonheidssalons, 2 haarwerkinstituten en een interne opleiding. Ondanks deze overname blijven wij ons eigen team en concept behouden.

Wij van Young hair shop omschrijven onze manier van werken en presenteren als professioneel, van jong tot oud, modisch, kwaliteit, gezellig, advies, vernieuwend, klantgericht en sfeervol. Dit bereiken we met een geweldige inzet en de collegialiteit van het hele team, iedere maand trainen en een goede persoonlijke begeleiding. De ontspannende wasmassage en gezellige sfeer wordt enorm gewaardeerd door onze klanten, wat wij kunnen bevestigen met ons eigen gevoel. Wij werken met Kérastase, L'Oréal, Matrix en Pupa Milano.

Om nieuwe klanten met ons kennis te laten maken en onze vaste klanten te bedanken geven wij u in de periode van 1 maart t/m 31 maart bij de combinatie van een knip- en kleurbehandeling een Pupa Diva's Lashes mascara t.w.v. € 16,50 cadeau. (zolang de voorraad strekt)

Voor ons is elke dag opnieuw uitdagend en inspirerend, het blijft energie geven om de combinatie van kwaliteit en gezelligheid te kunnen en mogen bieden.

Wij kijken er naar uit om uw coupe en make-up tot in de puntjes te mogen verzorgen.

Graag tot ziens bij de Young hair shop.