Afbeelding
Foto: ron koenen

Informatieavond Helicon Helmond

Helmond | Met ingang van het komende schooljaar 2016-2017 biedt Helicon een nieuw opleidingenpallet.

Geheel conform de landelijke Herziene Kwalificatie Structuur MBO, met opleidingen die passen in de regio en aansluiten bij de beroepssectoren in de groene sector. In Helmond bestaat het aanbod uit de opleidingen Dier, Natuur en milieu, Veehouderij, Voeding en Outdoor en recreatie. Op woensdag 2 maart is er een info-avond bij Helicon MBO Helmond met al haar opleidingen. Aanvang 19.30 uur, locatie De Groene Campus, Scheepsboulevard 1 in Helmond.

Foto: Leerlingen 'Onderzoeker Natuur en milieu' in de kas van Helicon MBO Helmond, een van de praktijkruimtes voor onderzoek en experimenten op De Groene Campus.


Fietstocht AVOS/ANBO

Venray | AVOS Venray houdt op woensdag 2 maart weer een korte fietstocht. Het vertrek is om 13.30 uur bij De Kemphaan voor een tocht van ongeveer 25 km. De deelnemers wordt verzocht zich vóór 10.00 uur aan te melden bij Wim van Tilburg, telefoon 546524.

Dansvereniging Amusement

Venray | Dansvereniging Amusement Venray e.o. houdt op zaterdag 27 februari voor iedereen die graag danst de maandelijkse dansavond in partycentrum Anno'54 aan de Raadhuisstraat 6 in Venray.

Aanvang 20.30 uur.