Afbeelding
Foto: ron koenen

Team Totaal Onderhoud breidt uit!

Venray | Team Totaal Onderhoud, een samenwerkingsverband van zeven onderhouds- en bouwbedrijven heeft in bouw- en timmerbedrijf Fer van Els uit Overloon een nieuwe partner gevonden.

Bouw- en timmerbedrijf Fer van Els vervaardigt kozijnen in eigen werkplaats, is goed in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Klanten zijn bedrijven, instellingen, verenigingen van eigenaren en particulieren in de regio Noord-Limburg en Brabant. Fer van Els staat bekend als een betrouwbare partner in het bouwproces, de medewerkers zijn vakbekwaam, hebben oog voor detail en zijn creatief in het bedenken van oplossingen. "Voor ons is dit een nieuwe uitdaging en brengt deze samenwerking mooie kansen" zegt Fer van Els.

Het grote voordeel om met team Totaal Onderhoud te werken zijn de korte (communicatie)lijnen, de verschillende werkzaamheden worden in onderling overleg op elkaar afgestemd en zo efficiƫnt mogelijk gerealiseerd. Op deze manier verloopt een renovatie of nieuwbouw rimpelloos en tegen de laagst mogelijke kosten zonder op kwaliteit in te boeten. Daarbij neemt team Totaal Onderhoud ook haar verantwoordelijkheid naar de maatschappij, dit kwam afgelopen jaar tot uiting door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt verschillende werkplekken aan te bieden zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen en hun diploma kunnen behalen.

Waarom past Fer van Els goed bij team Totaal Onderhoud? Wiebe Vollenberg, van technisch installatiebedrijf H. De Bruyn verwoordt het als volgt: "Fer van Els past zowel als persoon als bedrijf binnen ons team. Hij is een echte vakman, bewaakt de kwaliteit door goede mensen in te zetten en de juiste materialen te gebruiken. Daarnaast heeft hij een 24-uursdienst die past binnen onze servicegedachte. Door met bouw- en timmerbedrijf Fer van Els te werken gaan we nog meer dan voorheen 'samen voor een werk', wat onze klanten ten goede komt."

Meer informatie: www.ttonderhoud.nl.


De Springplank

De kinderen van de groepen 3, 4 en 5 gaan op maandag 29 februari van 18.15 tot 19.30 uur schrikkelen. Dinsdag 1 maart van 18.30 tot 20.30 uur, nachtwacht en dweilhockey voor de jeugd van de groepen 6, 7 en 8.

Match

Venray | Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match is voor Stichting Leergeld op zoek naar een intermediair. Steunpunt Vrijwilligerswerk Venray Match, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@vrijwilligerswerkvenray.nl.

Voor meer informatie kijk op www.vrijwilligerswerkvenray.nl.