Afbeelding
Foto: ron koenen

Zilver en brons voor majorettes Wanssum.

Wanssum | Tijdens de Champions Trophy in Waalwijk hebben de majorettes van Concordia Wanssum zich weer van de beste kant laten zien.

Een bronzen plak werd gewonnen door het duo Danique Janssen en Melloney Janssen. Melloney viel in voor de afwezige Fabiënne Kremers, die vanwege andere verplichtingen niet aanwezig kon zijn. Extra knap dat Melloney bereid was om met haar jongere zus te dansen.
Samen met haar tweelingzus Cynthia Janssen behaalde ze ook nog een zilveren medaille.
De Champions Trophy is een concours waarop de beste majorettes van Nederland strijden tegen de beste majorettes van België. Degene met de meeste eerste plaatsen, wint aan het eind van de dag de Champions Trophy. Deze eer viel dit keer voor de tweede keer aan België te beurt.


Gebedsdag in Smakt

Smakt | Woensdag 2 maart vindt in het bedevaartsoord van St. Jozef in Smakt de voor iedereen toegankelijke eucharistische gebedsdag plaats onder leiding van pater dr. J. Vadakkel uit India.

Programma:

09.00 gebed, rozenkrans St Jozef;

10.00 uur: heilige mis;

11.30 uur: voordracht van dr pater Vadakkel met vertaling;

12.30 uur: lunchpauze met koffie, thee, broodmaaltijd;

13.30 uur: stille eucharistische aanbidding, 14.00 uur sacramentsprocessie, rozenkransgebeden, zegening met relikwieën. Adres: St Jozefkerk, St Jozeflaan 56A.