Symposium wondbehandeling à la carte

Venray | Het Kenniscentrum Wondbehandeling van De Zorggroep uit Venray houdt op dinsdag 8 maart het landelijke symposium Wondbehandeling à la carte: preventief, curatief en palliatief in Evenementenhal Venray.

De inschrijving voor dit symposium is nu geopend. Het symposium staat geheel in het teken van professionele wondbehandeling. Tijdens het middagprogramma zijn er drie workshoprondes met een keuze uit twaalf workshops. Dit programma is gericht op verzorgenden en verpleegkundigen die in hun werk te maken hebben met complexe wondzorg in de meest brede zin van het woord. Het avondprogramma richt zich met enkele door internationaal bekende sprekers verzorgde lezingen vooral op (huis)artsen, specialisten ouderengeneeskunde en andere medische en verpleegkundige specialisten en wondconsulenten. Aanmelden kan via www.evenementenhal.nl/symposium-wondbehandeling.


Yoga en intuïtief tekenen

Venray | Yogaschool Kurukshetra in het St. Annapark in Venray houdt op zondag 28 februari van 10.00 tot 12.00 uur de workshop Yoga en Intuïtief tekenen. Het is een ontspannende yogales, gegeven door Ingrid Knelissen voor jong en oud, topfit of met wat beperkingen. Yoga brengt het hoofd tot rust en laat het lichaam ontspannen. Daarna volgt onder begeleiding van Linda Kuijpers het intuïtief tekenen. Door eerst contact te maken met je gevoel en met het thema, kan dit gevoel vervolgens worden overgebracht op het papier. Verdere informatie: www.kurukshetra.nl en www.praktijkpuurkind.nl.