Afbeelding
Foto: ron koenen

Programma Schouwburg Venray

Venray | In de toneelkomedie Harrie Babba van Jon van Eerd wordt het Harrie Vermeulen wel erg moeilijk gemaakt als hij als geest uit de fles moet gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem tevoorschijn haalt. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij iedereen om hem heen tot grote wanhoop drijft wanneer hij het als vanouds weer helemaal in de soep laat lopen.

Jon van Eerd slingert op vrijdag 26 februari zijn medespelers en zijn publiek op zijn eigen, unieke manier door een wirwar van dolkomische verwikkelingen, gierende kapriolen en hilarische misverstanden. Aanvang 20.00 uur.

Mirusia doet met de cabaretvoorstelling This Time Tomorrow op zondag 28 februari om 14.30 uur Venray aan. Mirusia heeft een carrière uit een sprookjesboekje.

Op jonge leeftijd werd zij ontdekt door André Rieu en heeft met hem over de hele wereld opgetreden. Ook met haar solocarrière gaat het voor de wind. De mooiste muziek uit musicals en beroemde klassieke melodieën zijn de rode draad in Mirusia's repertoire. Na twee succesvolle tournees in Australië en Nederland komt zij nu terug met This Time Tomorrow.

Op woensdag 2 maart staat Eva Crutzen (foto) met haar cabaretvoorstelling Spiritus op de planken van de schouwburg.

Crutzen won in 2012 de publieksprijs van het AKF en won met haar debuutprogramma Bankzitten het Rabo Talenten Concours én kwam meteen binnen in de top 5 van beste cabaretvoorstellingen van het seizoen. Aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie kijk op de website www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Jonas Briels Fotografie.

Excursie AVOS

Venray | De Venrayse seniorenvereniging AVOS voegt extra culturele activiteiten aan het programma toe. Zo is er op dinsdag 8 maart een excursie naar het Cuypershuis in Roermond, hét museum over de Roermondse architect/ontwerper Pierre Cuypers (1827-1921). Cuypers bouwde talloze kerken en hij was de architect van het Rijksmuseum en het Centraal Station in Amsterdam. Ook in Venray was hij actief. Leden kunnen zich voor dit uitje tot 2 maart opgeven bij het secretariaat via telefoon (0478)514362 of via e-mail fdlemmers@home.nl.