Afbeelding
Foto: ron koenen

Soul Brothers in Schouwburg Venray

Venray | De Soul Brothers komen met de liveshow Let's Celebrate op donderdag 18 februari naar de Venrayse schouwburg. Drie mannen (bekend van onder meer Dreamgirls) brengen samen met een band soul-, funk- en discohits.

Michael Jackson, James Brown, Marvin Gaye, Earth, Wind & Fire, Kool & The Gang, Stevie Wonder; alle klassiekers van de afgelopen halve eeuw passeren de revue tijdens dit stampende feest. Aanvang 20.00 uur.

The Adele Project van Adele & Mannen is op vrijdag 19 februari vanaf 20.00 uur te bezoeken. Deze theatershow is een eerbetoon aan haar werk en talent. In Adele & Mannen staat de muziek en krachtige uitstraling van de Britse zangeres centraal. Adele & Mannen vertelt het verhaal van de hobbelige weg die Adele heeft bewandeld in aanloop naar haar optreden in de Royal Albert Hall.

Op zaterdag 20 februari om 20.00 uur verzorgt Eric van Sauers de cabaretvoorstelling Ontroert. Wie Eric van Sauers ooit heeft gezien, weet wat hij kan verwachten. Hij is ongemeen grappig en gevaarlijk, maar vooral een meesterverteller. Hij verzint, hij verandert, hij daagt uit, en laat vaak meer van zichzelf zien dan goed voor hem is. Soms poëtisch, soms ontroerend, soms absurd, maar vooral uniek en onverwacht.

Efteling Theaterproducties komt met Sprookjesboom de musical (3+) op zondag 21 februari om 13.30 uur en 16.00 uur naar de schouwburg. Ieder jaar vindt in het Sprookjesbos het wonderlijke muziekfeest plaats met een grote wedstrijd. Roodkapje, Assepoester en zelfs Draak zijn druk aan het oefenen. Heks zet alles op alles om te winnen en geitje Benjamin wil vreselijk graag meedoen, maar hij kan geen instrument vinden dat bij hem past. En dan verdwalen ook nog de muziekjuffrouw en een aantal van haar leerlingen in het Sprookjesbos.

Leon van der Zanden komt met zijn show Supergewoon op woensdag 24 februari naar Venray. Leon op zijn scherpst. Origineel, kwetsbaar, fysiek en met de authentieke publieksinteractie die we van hem kennen. Inmiddels heeft hij keuzes gemaakt om van deze wereld de juiste plek voor zijn kinderen te maken. Aanvang: 20.00 uur.

Voor meer informatie kijk op www.schouwburgvenray.nl.